Food shop

BESTELLEN

Delicatessen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Koken, koken, koken en nog eens koken!

Dat is wat wij het allerliefste doen, mensen verrassen met eten waar passie, beleving en smaak in zit! Ons doel is om dat zoveel mensen te laten beleven.

Uiteraard bieden wij de mensen altijd een optie aan om het totaal pakket aan te bieden in de vorm van een compleet georganiseerd bedrijfsfeest, bruiloft of diner aan. Echter draait het bij onze traiteur shop om iets anders. Naar onze mening is het verkrijgen van echte ambachtelijke gerechten en producten ver te zoeken. Wij portioneren bijvoorbeeld dubbel getrokken bouillons en sauzen in handige emmertjes of vacuümzakjes. We laten het niet alleen bij de soepen en sauzen. Het aanbod kan variëren van soepen tot aan hoofdgerechten compleet met garnituren, uitdagende desserts, delicatessen tot aan huisgemaakte gembersiroop!

Hoe is traiteur Gommianz ontstaan

Als je creatief bent met eten dan maak je het liefst elke dag iets anders, echter is dit moeilijk te realiseren als je bedrijfsmatig bezig bent.

Om toch te kunnen blijven improviseren en blijven innoveren van nieuwe gerechten en of concepten zijn we ‘ traiteur Gommianz ‘ begonnen!

Het aanbod zal wisselend zijn en meegaand met de seizoenen. Telkens met de mooiste producten werken als ze op hun best zijn.