Outdoor cooking

Met smaak!

De OFYR: Een kegelvormige vuurschaal met platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak om op te koken en grillen. Deze barbecue is een kunstwerk voor het oog en wordt op verschillende temperaturen gestookt door het houtvuur. Het houtvuur geeft een gezellige sfeer en een unieke smaak aan alle gerechten.

Naast de unieke manier van barbecueën bekrachtigen we de naam next level barbecue in diverse opzichten. Zo krijgt u één of meerdere koks op locatie die ervoor zorgen dat uw gerechten heerlijk worden bereid. Onze speciaal gemarineerde en met passie bereide vis en vlees gerechten van de Ofyr zullen de gasten doen verbazen. Naast de geselecteerde vlees- en visproducten zult u versteld staan over welke smaakvolle producten onze koks nog meer bereiden op de OFYR.

De OFYR is ontzettend breed inzetbaar: geweldig op een bruiloft, zakelijk event, familiedag of welke aangelegenheid dan ook!

Meer dan alleen barbecuen

Next level OFYR opties

Diner
Stel je voor, heerlijk buiten op ons terras bewonderen hoe je eigen diner word bereid met live cooking op de OFYR!  De geuren, sfeer en beleving die dit meebrengt is top! Zoals gemeld kan dit ook op uw eigen locatie of op uw personeelsfeest.

Streetfood
U heeft een feestje waar eigenlijk geen chique diner of standaard hapjes bij passen.  Wellicht dat 'streetfood' een super optie kan zijn! Dit in de vorm van een 'walking streetfood diner'. Gerechtjes die bomvol met smaak zitten en op trendy disposables gepresenteerd worden. Denk bijvoorbeeld aan home made burgers of spicy chicken met sate en gepekelde groentjes.

Offerte aanvragen