geschiedenis

Wat ooit een kampeerboerderij was!

Begin jaren 80 hebben Jan en Mie de oude varkensstal omgetoverd tot een gezellige herberg oftewel kampeerboerderij Marisheide. Het complex was bedoeld voor schoolkampen, verenigingen en andere groepen die  er graag opuit gingen. De ruimte was ingedeeld in 3 gedeeltes: een grote slaapzaal met primitieve stapelbedden, een keukentje waar kleinschalig gekookt kon worden en een grote eetzaal waar lange rijen tafels met stoelen stonden. Uiteraard mocht een grote gezellige openhaard niet ontbreken!

Het grootste gedeelte van de tijd waren de groepen op jacht, oftewel activiteiten aan het doen en lekker in de natuur bezig.  Op de grote grasvelden die op het terrein liggen werden verschillende spellen georganiseerd en volleybaltoernooitjes. Ook werd hier regelmatig gekampeerd als de groep zo groot was dat het gewoonweg niet meer paste in de slaapzaal.

Iets verder in de tijd.. 2017

De drang om een eigen bedrijf te starten heeft zijn tol geëist. Met een goed bedrijfsplan en een berg aan energie gaat de breekhamer in de oude kampeerboerderij die bouwtechnisch niet meer kan voldoen aan de moderne eisen. Gedurende 10 maanden is het een tijd geweest van bloed zweet en tranen. Langs een fulltime baan werd er keihard gewerkt aan een droom die werkelijkheid aan het worden was.

Tijdens kerst 2017 wordt de keuken waar al zo lang over gedroomd is dan eindelijk voor het eerst in gebruik genomen. Uiterst professionele apparatuur en hygiëne is wat boven aan het verlanglijstje stond. Dit is in alles terug te zien.

Mei 2019

De opening van 'de locatie'. Geheel door eigen creativiteit en ideeën heeft alles zijn draai gekregen.  Ons restaurant gedeelte heeft circa 60 zitplaatsen. Het terras buiten biedt plaats aan gemiddeld 60 a 80 gasten.

De setting is laagdrempelig, hierdoor proberen we een huiselijke sfeer te creëren voor jong en oud!

 

 

Oneindig veel mogelijkheden!

familiedag

De natuur, de rust, het vrije gevoel. Deze aspecten zorgen voor een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een familiedag.

Om kosten te besparen kunnen er zelf activiteiten bedacht worden, denk aan Hollandse spellen, een springkussen voor de kids, of een pubquiz bij slecht weer binnen.

Eten

Voor elke dienst zijn er verschillende mogelijkheden. Wat in onze visie goed bij een familiedag past is een heerlijke barbecue op ons mooie terras of een heerlijk lopend buffet. Mochten er andere wensen zijn dan is dat uiteraard bespreekbaar!

Drinken

Geheel zelfstandig de dag doorkomen is heerlijk bij een familiedag, zelf de bar meester maken door de drankjes zelf te pakken. Vraag naar onze all-in arrangementen!

 

 

 

 

 

Restaurant

Eten op een unieke locatie waar smaak voorop staat!

Dineren

Geheel in stijl dineren met uw gezelschap, dit kan zijn met collega's, vrienden of met de familie. Wij hebben er voor gekozen om geen dubbele reserveringen aan te nemen, dit betekent dat u ten alle tijden met uw eigen gezelschap zult zijn.  Vanaf 15 personen kan er gereserveerd worden, wij maken graag een offerte op maat.

Brunchen

Een uitgebreide lunch met lekker lang napraten en genieten.  Heerlijke huisgemaakte soepen,stoofvlees, luxe vleesbeleg en kaas en nog veel meer.  Vanaf 20 personen kan er een offerte op maat gemaakt worden.

Lunch

Een lunch kan bestaan uit luxe sandwiches tot een 5 gangen lunch met tafelwater en bijpassende wijnen. Vanaf 15 personen kunnen wij een lunch geheel naar uw wens samenstellen.

High Tea

Gezellig bijkletsen, dat is wat er meestal gebeurd bij high tea. Als je hierbij ook nog eens kunt genieten van huisgemaakte friandise (zoetigheden), lekkere soep en diverse sandwiches dan is plaatje compleet. Bij lekker weer op ons terras en anders in het gezellige restaurant gedeelte. Uiteraard is er thee inbegrepen!

Vanaf 15 personen kunnen wij een offerte op maat maken!

Condoleance

Alle wensen en mogelijkheden worden eerst rustig besproken met de nabestaanden en/of de uitvaartverzorger. In nauw overleg met u als nabestaande en/of uitvaartverzorger regelen wij een respectvol en gedenkwaardig afscheid van de overledene. De mogelijkheid is er om fragmenten of muziek af te spelen. U kunt hierbij denken aan een koffietafel of een bijeenkomst met hapjes en drankjes. Wij denken graag met u mee en kunnen een suggestie doen voor een prettig samenzijn dat aan de wensen voldoet.