We delen onze passie graag tijdens onze kookworkshops in onze geweldige kookstudio. Onze workshops zijn uitdagend, zeer leerzaam en tegelijk werkt het ook nog zeer ontspannend. De workshops zijn al te boeken vanaf 15 personen tot wel 50 personen. Hieronder leest u meer over onze diverse keuzes in de workshops met elk hun eigen verhaal en passie.

Hoe verloopt zo’n kookworkshop nu eigenlijk?

 1. Ontvangst van de gasten met een drankje.
 2. Wij zorgen dat er kookgroepjes worden gemaakt door het uitdelen van kaartjes.
 3. Om o
 4. ns perfect aan de hygiëne code te houden krijgt iedereen een echte koksmuts, hier zet je eigen naam op zodat de chef-kok ook van iedereen de naam weet.Vervolgens roept de chef-kok groepje voor groepje naar de keuken, uiteraard eerst de handen wassen.
 5. Iedereen wordt flink aan het werk gezet, heb je geen zin om te koken, geen paniek, iedereen is vrij om zijn eigen ding te doen!
 6. De gasten voorzien zichzelf van hun eigen drankjes gedurende de hele workshop.
 7. Geen zorgen over de afwas, die nemen wij voor onze rekening!
 8. Zodra alle groepjes de voorbereidingen klaar hebben gaat iedereen aan tafel. Om de beurt zal een groepje het gerecht dat zij voorbereid hebben gaan uitserveren, beginnend bij het voorgerecht. Elk groepje gaat hun eigen gerecht mooi opmaken en serveren aan de groep aan tafel, tevens wordt er een uitleg door het groepje zelf gegeven over het gerecht dat ze gemaakt hebben!

Inhoud van een kookworkshop

 • Tijdsduur van 4 uur.
 • All-in arrangement inclusief speciaalbieren, huiswijnen, tapbier, alcoholvrij bier, radler, frisdranken, koffie en thee €69,95 p.p 
 • Optioneel ( vooraf reserveren ) €6,- per half uur natafelen.
 • De recepten krijgt iedereen mee naar huis (via de mail van hoofdboeker).