Next Level Barbecue

Barbecue

Vanaf 2 personen kunt u al een heerlijke barbecuepakket afnemen in onze webshop. De keuze is heel divers. Heeft u allergieën of dieetwensen geef dit dan aan bij uw bestelling.

Low budget 
Voor grote groepen zoals bijvoorbeeld (buurt)verenigingen of gezelschappen met een kleiner budget hebben wij een low budget pakket samengesteld!

Maatwerk 
Bent u met 25 personen of meer en wilt u graag een barbecue die geheel op maat is? Stuur ons een aanvraag via het invulformulier beneden. 

Zakelijk
Bent u met uw bedrijf opzoek naar een heerlijk verzorgde barbecue, eventueel met personeel, drankvoorziening en eventuele huurmaterialen? Wij nemen graag al het werk en zorgen uit handen zodat uw personeel volledig kan ontspannen van het harde werken. Bij  interesse kunt u ons een aanvraag sturen via het invulformulier beneden.   

Vlees

Ons vlees komt direct van de slager, dagelijks doen wij ons bestelling voor een optimale omloopsnelheid.

Om ons te onderscheiden van andere cateraars en slagers pakken wij het anders aan.

Wij werken uitsluitend met eigen recepten en willen aan elk stuk vlees een eigen kenmerk en smaak geven. 

Door alles zelf te marineren houden we onze kwaliteit zeer goed onder controle en kunnen we unieke smaken meegeven. 

 

 

Vis

Verser dan vers.

In het mooie plaatsje Yerseke ligt onze visleverancier G&B.

Dit gigantische bedrijf heeft momenteel 35 bestelbussen rijden om de beste horecazaken dagelijks te voorzien van kraakverse vis.

De vis wordt iedere ochtend heel vroeg uitgesneden en geportioneerd op de wens van de klant.

Door alle vis een paar uur voordat de horecazaken bestellen pas te fileren behouden ze hun kwaliteit.

De filet van de vis is mooi stevig en er komt totaal geen reuk van de vis, dit wil zeggen dat hij super vers is!

Sausjes uit eigen keuken

Aioli 

Wat is er nou nog lekkerder van bijvoorbeeld een huisgemaakte aioli ( knoflooksaus ) met verse knoflook, mayonaise en slagroom en een vleugje citroen.

Whisky cocktailsaus

Ook deze klassieker maken wij gewoon zelf!  Niks beter en lekkerder dan dat, een flinke scheut whisky, gembersiroop, paprikapoeder, citroensap, ketchup, mayonaise en geklopte slagroom. 

BBQ saus

Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood.

Marinades en rubs

Vlees zonder een speciale behandeling vinden wij over het algemeen saai, zeker met barbecueën. 

Marinade behandeling 

Het ene soort vlees pekelen we in ons eigen kruidenbad en het andere laten we lekker lang marineren om alle smaken goed te laten doordringen. Dit zorgt ervoor dat het vlees een natuurlijk conserveringsproces ondergaat. Wij werken ook heel graag met verse citrus, bijvoorbeeld sinaasappel of limoen. De schillen hiervan geven een enorme frisse boost en smaak!   

Rub behandeling

Wat is een rub eigenlijk?

Een rub is eigelijk een droog specerijenmengsel waar over het algemeen altijd suiker en zout in zit. De suiker is voornamelijk om een mooie balans te creëren en zodat het mooi karameliseerd tijdens het grillen. Het zout wordt toegevoegd om de smaak van je specerijen en vlees omhoog te krikken. Wij veranderen regelmatig van rubs omdat het gewoon leuk is om nieuwe smaken te ontdekken! 

 

Maatwerk offerte aanvragen vanaf 25 personen